Zagotavljamo kakovostne storitve.

mobile-icon naročanje PON-PET: 8.00 - 13.00
mobile-iconZobozdravstvo: 041/200-450
mobile-icon Odpiralni čas PON-PET: 8.00 - 19.00
SOBOTA: po dogovoru
mobile-icon Kontaktirajte nas +(0)2 3000 450

Zobozdravnik Maribor

Zobozdravnik Maribor

Imate težave z zobmi?

Si želite lepših, bolj belih zob?

Iščete najboljšega zobozdravnika v Mariboru?

Potem ste prišli na pravi naslov. Medicinsko alternativni center Sanus Statera Maribor.

ZA BREZPLAČNE INFORMACIJE ALI PRIJAVO NA PREGLED NAM PIŠITE:

TUKAJ PA NAJDETE ŠE DODATNE INFORMACIJE:

Lepi, zdravi, beli zobje so želja vsakega. Ker pa današnja sodobna prehrana vsebuje velike količine sladkorja, ki slabo vpliva na naše zobe, je še toliko bolj potrebna redna nega vaših zob in redni pregledi pri zobozdravniku, kjer lahko sanirajo vsako poškodbo že takoj na začetku.zobozdravnik maribor

Zobozdravnik Maribor, zobna ordinacija v Medicinsko alternativnem centru Sanus Statera, je vrhunska zasebna zobna ordinacija v Mariboru. Zasebni zdravstveni center Sanus Statera vam nudi vrhunske zobozdravstvene storitve na enem mestu. Brez čakalnih dob, brez nadležnega prestavljanja terminov. Tukaj lahko poskrbite za osnovno zdravljenje zob, beljenje zob, pa tudi za bolj zahtevne postopke zdravljenja, kot so na primer implantati. Cena vseh posegov v Sanus Statera je konkurenčna in ugodna.

V Medicinsko alternativnem centru Sanus Statera vas čaka vaša novi, visoko usposobljeni zobozdravnik, Maribor pa na ta način dobiva vrhunsko zobozdravstveno nego in vrhunski zasebni zobozdravstveni center. Strokovnjaki v Sanus Stateri so zavezani k zagotavljanju najvišjih standardov kakovosti in najvišjemu nivoju zagotavljanja storitev zobozdravstvene nege.

Medicinsko alternativni center Sanus Statera zobozdravnik Maribor vam ob vašem prvem obisku nudi BREZPLAČNI prvi pregled, kjer vam bodo pregledali vaša usta in zobe in vam svetovali, katere posege bi bilo potrebno opraviti, ter na kakšen način. Vaša nova zobozdravnica vam bo predlagala, kateri posegi bi bili najbolj nujni in smiselni za ohranitev in izboljšanje zdravja vaših zob, bodisi, da gre zgolj za čiščenje kamna, zdravljenje zoba ali pa bolj zahtevne posege, kot so na primer implantati. Cena, ki je boste deležni v Sanus Stateri, bo vedno ugodna in konkurenčna. Dogovorili se boste za termin, ki vam bo najbolj ustrezal in takrat bo poseg tudi opravljen.

Strokovni zobozdravniki bodo poskrbeli, da bo poseg opravljen na najvišjem nivoju, brezbolečinsko in kar najhitreje. Tako bo vaš nasmeh spet lahko zasijal v polnem sijaju, vi pa boste lahko spet nemoteno uživali v svojih najljubših jedeh. Za vaše zdravje in sijoč nasmeh bo poskrbela vaš novi zobozdravnik. Maribor je na ta način pridobil vrhunski zdravstveni in zobozdravstveni center, kjer boste brez čakanja deležni vrhunske oskrbe in vrhunskih storitev najboljših strokovnjakov.

Dobrodošli v Medicinsko alternativnem centru Sanus Statera, Ulica Roberta Kukovca 15, 2000 Maribor, kjer vas strokovnjaki pričakujejo vsak dan med 8.00h in 19.00h, da se z vami pogovorijo o vaših težavah ter vam ponudijo svojo pomoč. In zadovoljni boste, da vas je pregledal vaš novi zobozdravnik, Maribor pa je tako na ta način bogatejši za vrhunski zdravstveni center Sanus Statera.

Če potrebujete zobni aparat, preverite našo ponudbo TUKAJ

Če potrebujete zobni implantat, preverite našo ponudbo TUKAJ

ZDRAVNIK

Petra Pergar Barč, dr.dent.med.

 

 

 

 

Več informacij

BELJENJE ZOB

ZOBNE PROTEZE

ZOBNE PREVLEKE

ZOBNI INLEJI

ZOBNE ZALIVKE

IMPLANTANTI

USTNA HIGIENA

PULJENJE ZOBA

RTG SLIKANJE