Zagotavljamo kakovostne storitve.

mobile-icon naročanje PON-PET: 8.00 - 13.00
mobile-iconZobozdravstvo: 041/200-450
mobile-icon Odpiralni čas PON-PET: 8.00 - 19.00
SOBOTA: po dogovoru
mobile-icon Kontaktirajte nas +(0)2 3000 450

Zobni aparat – za vaše lepe zobe

Zobni aparat, prava rešitev za lepe zobe

Si želite lepših, bolj ravnih zob? Morda nasmeh kot filmska igralka?

Potem ste prišli na pravi naslov. Medicinsko alternativni center Sanus Statera Maribor vam v svoji zobni ambulanti pomaga do lepega nasmeha. Zobni aparat je danes že povsem vsakdanji način lepšanja vašega nasmeha. Z vrhunskimi zobnimi aparati bomo v našem zobnem centru poskrbeli za vaš lep nasmeh.

ZA BREZPLAČNE INFORMACIJE ALI PRIJAVO NA PREGLED NAM PIŠITE:

ZOBNI APARAT JE NAJBOLJ UČINKOVIT NAČIN ZA DOSEGO LEPEGA NASMEHA

Lepi, zdravi, beli in ravnizobje so želja vsakega. Ker pa povsem ravni in urejeni zobje niso povsem samoumevni, vam v našem centru lahko pomagamo z zobnimi aparati. Zobni aparat je učinkovit način za doseganje najboljših rezultatov pri izgledu vaših zob.

 

Naša zobna ordinacija v Medicinsko alternativnem centru Sanus Statera je vrhunska zasebna zobna ordinacija, kjer bomo poskrbeli, da bodo vaši zobje lepi in zdravi. Zasebni zdravstveni center Sanus Statera vam nudi vrhunske zobozdravstvene storitve na enem mestu. Brez čakalnih dob, brez nadležnega prestavljanja terminov. Tukaj lahko poskrbite za osnovno zdravljenje zob, beljenje zob, poskrbeli pa bomo tudi za vrhunski zobni aparati, cena katerega bo ugodna in ki bo vaše zobe naredil še lepše, vaš nasmeh pa še bolj sijoč. Cena vseh posegov v Sanus Statera je konkurenčna in ugodna.

V Medicinsko alternativnem centru Sanus Statera vas prišakuje vaša nova vrhunska zobozdravnica, ki bo s svojim znanjem in izkušnjami poskrbela za lepe in zdrave zobe. Strokovnjaki v Sanus Stateri so zavezani k zagotavljanju najvišjih standardov kakovosti in najvišjemu nivoju zagotavljanja storitev zobozdravstvene nege.Zobni aparat

Medicinsko alternativni center Sanus Statera vam ob vašem prvem obisku nudi BREZPLAČNI prvi pregled, kjer vam bodo pregledali vaša usta in zobe in vam svetovali, katere posege bi bilo potrebno opraviti, ter na kakšen način. Vaša nova zobozdravnica vam bo predlagala, kateri posegi bi bili najbolj nujni in smiselni za ohranitev in izboljšanje zdravja vaših zob, bodisi, da gre zgolj za čiščenje kamna, zdravljenje zoba ali pa bolj zahtevne posege, kot so na primer implantati. Za še lepše zobe in nasmeh pa vam bomo svetovali zobni aparat, cena katerega bo ugodna, to pa je tudi najučinkovitejši način za polepšanje vašega nasmeha. Cena, ki je boste deležni v Sanus Stateri, bo vedno ugodna in konkurenčna. Dogovorili se boste za termin, ki vam bo najbolj ustrezal in takrat bo poseg tudi opravljen.

Strokovni zobozdravniki bodo poskrbeli, da bo poseg opravljen na najvišjem nivoju, brezbolečinsko in kar najhitreje. Tako bo vaš nasmeh spet lahko zasijal v polnem sijaju, vi pa boste lahko spet nemoteno uživali v svojih najljubših jedeh. Za vaše zdravje in sijoč nasmeh bo poskrbela vaš nova zobozdravnica. Obiščite nas in pogovorili se bomo o najprimernejšem načinu zdravljenja, svetovali vam bomo najprimernejši zobni aparat, cena katerega bo pri nas res ugodna in poskrbeli, da bo vaš nasmeh lep in sijoč.

Dobrodošli v Medicinsko alternativnem centru Sanus Statera, Ulica Roberta Kukovca 15, 2000 Maribor, kjer vas strokovnjaki pričakujejo vsak dan med 8.00h in 19.00h, da se z vami pogovorijo o vaših težavah ter vam ponudijo svojo pomoč. In zadovoljni boste, da vas je pregledal vaša nova zobozdravnica in vam svetovala in pomagala do zdravih zob in lepega nasmeha.

ZA BREZPLAČNE INFORMACIJE ALI PRIJAVO NA PREGLED NAM PIŠITE:

ZDRAVNIK

Petra Pergar Barč, dr.dent.med.

 

 

 

 

Več informacij

BELJENJE ZOB

ZOBNE PROTEZE

ZOBNE PREVLEKE

ZOBNI INLEJI

ZOBNE ZALIVKE

IMPLANTANTI

USTNA HIGIENA

PULJENJE ZOBA

RTG SLIKANJE