Zagotavljamo kakovostne storitve.

mobile-icon naročanje PON-PET: 8.00 - 13.00
mobile-iconZobozdravstvo: 041/200-450
mobile-icon Odpiralni čas PON-PET: 8.00 - 19.00
SOBOTA: po dogovoru
mobile-icon Kontaktirajte nas +(0)2 3000 450

Zobna proteza

ZOBNA PROTEZA

V medicinsko alternativnem centru SANUS STATERA smo zavezani k zagotavljanju nadstandardnih in visokokakovostnih storitev. Storitve so samoplačniške in brez čakalnih dob. Ponujamo vam zdrav in lep nasmeh, udobno in sproščeno vzdušje, brezbolečinsko zdravljenje ter strokovno in zadovoljno sodelovanje. Prizadevamo si, da postane ustna higiena nepogrešljiv del pacientovega vsakdana.

Zaupajte nam in se naročite na prvi pregled. Prvi pregled je v primeru nadaljnjega zdravljenja v naši ambulanti BREZPLAČEN.

V primeru izgube zob iz kakršnega koli že razloga je ena od rešitev za nadomestitev manjkajočih zob tudi zobna proteza. Bodisi da gre za celotno zobovje ali pa le za del manjkajočega zobovja, vam v našem alternativno medicinskem centru Sanus Statera izdelamo zobno protezo visoke kakovosti, ki se vam bo odlično prilegala in ne bo povzročala težav in bolečin ter zato različnih neprijetnosti.

Zobna proteza

 

Naši strokovnjaki so vam na voljo brez čakalnih dob, zato nas obiščite ali pa nam pišite s pomočjo kontaktnega obrazca in dogovorili se bomo za termin, ki vam bo najbolj ustrezal. Zobna proteza je nadomestek zob, ki lahko svojo funkcijo v popolnosti opravlja. Pomembno je, da je izdelana strokovno in kakovostno, da se popolnoma prilega in zato ne povzroča bolečin in ostalih težav. V našem zobozdravstvenem centru bomo poskrbeli za izdelavo vaše nove zobne proteze hitro in ugodno.

ZA BREZPLAČNE INFORMACIJE ALI PRIJAVO NA PREGLED NAM PIŠITE:

 

Ker je zobna proteza dolgotrajni pripomoček, je zelo pomembno, da se pri izdelavi uporabljajo le najbolj kakovostni materiali ter da jo izdelajo strokovnjaki. V našem alternativno medicinskem centru Sanus Statera poskrbimo za najboljšo izdelavo po najbolj ugodni ceni. Zobna proteza vam bo tako dolgo služila. Obiščite nas in dogovorili se bomo za najbolj optimalno izdelavo vaše nove zobne proteze. V našem alternativno medicinskem centru Sanus Statera skrbimo za to, da našim pacientom nudimo najvišjo kakovost po najbolj konkurenčnih cenah.

Obiščite nas in poskrbeli bomo, da bo vaša nova zobna proteza izdelana hitro, kakovostno in ugodno, brez čakalnih dob. Za več informacij nas pokličite ali nam pišite in poskrbeli bomo, da boste z vašo nov zobno protezo resnično zadovoljni.

 

Več o naših zobozdravstvenih storitvah si lahko preberete tudi tukaj:

ZDRAVNIK

Petra Pergar Barč, dr.dent.med.

 

 

Več informacij

BELJENJE ZOB

ZOBNE PROTEZE

ZOBNE PREVLEKE

ZOBNI INLEJI

ZOBNE ZALIVKE

IMPLANTANTI

USTNA HIGIENA

PULJENJE ZOBA

RTG SLIKANJE