Zagotavljamo kakovostne storitve.

mobile-icon naročanje PON-PET: 8.00 - 13.00
mobile-iconZobozdravstvo: 041/200-450
mobile-icon Odpiralni čas PON-PET: 8.00 - 19.00
SOBOTA: po dogovoru
mobile-icon Kontaktirajte nas +(0)2 3000 450

Ultrazvok vratnih žil

Ultrazvok vratnih žil

Težave z vratnimi žilami lahko povzročijo različni dejavniki. Lahko gre za poškodbo  ali pa za spremembe v tkivih, ki povzročajo slabši pretok in posledično bolečine in ostale težave. Ultrazvok vratnih žil je najpreprostejši in najhitrejši način odkrivanja vzrokov slabše prekrvavitve in bolečin. Ker je ultrazvok vratnih žil zelo enostavna, neboleča in povsem neškodljiva preiskava, se jo priporoča izvesti ob vsaki zaznani težavi, ki jo lahko povzročajo težave z vratnimi žilami in ki trajajo dlje časa.

Zaradi svoje neškodljivosti in ker se pacient na preiskavo ne potrebuje posebej pripraviti, se tovrstno preiskavo lahko opravlja tudi večkrat zaporedoma ter se na ta način lahko spremlja napredek in učinek zdravljenja, zdravnik pa lahko na ta način prilagaja način zdravljenja za čim boljšo učinkovitost.

Ultrazvok vratnih žil

 

V medicinsko alternativnem centru Sanus Statera ultrazvok vratnih žil izvajamo z najsodobnejšimi ultrazvočnimi napravami in na ta način svojim pacientom zagotavljamo vrhunsko storitev. Naši strokovnjaki bodo pregled vratnih žil izvedli strokovno, hitro in učinkovito.

Za hiter in strokoven pregled in ultrazvok vratnih žil nas obiščite ali pa se naročite s pomočjo spodnjega obrazca.

 

Ultrazvok vratnih žil je nepogrešljiv pregled za diagnosticiranje težav in na ta način strokovnjak lahko najhitreje in najbolj zanesljivo ugotovi, ali gre za trajnejše spremembe v žilah, ki potrebujejo resno in dolgotrajno zdravljenje, ali pa gre le za akutno poslabšanje, ki se ga lahko odpravi.

V našem centru Sanus Statera ultrazvok vratnih žil izvajamo hitro in strokovno ter brez čakalnih vrst. Pokličite nam ali pa nam pišite in dogovorili se bomo za termin, ki vam bo najbolj ustrezal. Pregled v našem centru je tudi cenovno ugoden, zato vas vabimo, da se v primeru težav z vratnimi žilami oglasite pri nas in naši strokovnjaki bodo poskrbeli za ultrazvok vratnih žil, diagnosticiranje težave ter za zdravljenje diagnosticirane bolezni.

Obiščite naš alternativno medicinski center Sanus Statera za hiter, strokoven in ugoden ultrazvok vratnih žil.

 

ZA BREZPLAČNE INFORMACIJE ALI PRIJAVO NA PREGLED PA NAM PIŠITE:

Več informacij

ULTRAZVOK SRCA

ULTRAZVOK OKONČIN

ULTRAZVOK LEDVIC

ULTRAZVOK VRATU

ULTRAZVOK TREBUHA

ULTRAZVOK VEN

ULTRAZVOK DOJK

ULTRAZVOK ŠČITNICE

ULTRAZVOK TKIV