Zagotavljamo kakovostne storitve.

mobile-icon naročanje PON-PET: 8.00 - 13.00
mobile-iconZobozdravstvo: 041/200-450
mobile-icon Odpiralni čas PON-PET: 8.00 - 19.00
SOBOTA: po dogovoru
mobile-icon Kontaktirajte nas +(0)2 3000 450

Otroški zobozdravnik in zobna ambulanta

Otroški zobozdravnik in zobna ambulanta

V medicinsko alternativnem centru SANUS STATERA smo zavezani k zagotavljanju nadstandardnih in visokokakovostnih storitev. Storitve so samoplačniške in brez čakalnih dob. Ponujamo vam zdrav in lep nasmeh, udobno in sproščeno vzdušje, brezbolečinsko zdravljenje ter strokovno in zadovoljno sodelovanje. Prizadevamo si, da postane ustna higiena nepogrešljiv del pacientovega vsakdana.

Zaupajte nam in se naročite na prvi pregled. Prvi pregled je v primeru nadaljnjega zdravljenja v naši ambulanti BREZPLAČEN.

Otroški zobozdravnik v alternativno medicinskem centru Sanus Statera bo poskrbel, da bo vaš otrok odraščal z lepimi in zdravimi zobmi. V našem centru vam nudiomo celotno zobozdravstveno oskrbo vašega otroka. Otroška zobna ambulanta v našem centru izvaja tako preventivne preglede zob, kot tudi svetovanje in izdelavo zobnih aparatov. Na voljo vam je klasični zobni aparat in nevidni zobni aparat.

Otroški zobozdravnik

S svojim strokovnim znanjem bo naš otroški zobozdravnik v zobni ambulanti centra Sanus Statera redno skrbel za zobe vašega otroka. Poleg preventivnih rednih zobnih pregledov zobna ambulanta Sanus Statera poskrbi tudi za vse težave z zobmi. Otroški zobozdravnik vam je v našem centru na voljo hitro in brez čakalnih dob. Za vse preglede, tako preventivne kot za nujna zdravljenja naša zobna ambulanta poskrbi, da boste na vrsti hitro in brez čakalnih dob.

 

ZA BREZPLAČNE INFORMACIJE ALI PRIJAVO NA PREGLED NAM PIŠITE – Otroški zobozdravnik in zobna ambulanta:

 

Dober otroški zobozdravnik je za vašega otroka zelo pomemben, saj lahko le ena negativna izkušnja pri zobozdravniku povsem spremeni odnos do nege in skrbi za zobe. Zato je toliko bolj pomembno, da je zobna ambulanta otrokom prijazna in da poskrbimo, da se otrok pri nas počuti čim bolj sproščeno, saj bo le tako tudi sam redno skrbel za zdravje svojih zob, obisk pri zobozdravniku pa ne bo predstavljal nočne more temveč nekaj, kar ne povzroča neprijetnosti.

Zato smo v našem centru poskrbeli za dobro počutje otrok, zobna ambulanta tako ne bo postala kraj, kjer bo otroka strah, ampak bomo otroka pripravili na to, da je redna skrb za zobe izjemnega pomena in da bo s tem svoje zobe ohranil zdrave in lepe globoko v starost. Otroški zobozdravnik v alternativno medicinskem centru Sanus Statera je zato nedvomno prava odločitev. Obiščite nas, ali pa nam pošljite željeni termin obiska s pomočjo kontaktnega obrazca in poskrbeli bomo, da bodo zobje vašega otroka zdravi in lepi.

 

Več o naših zobozdravstvenih storitvah si lahko preberete tudi tukaj:

ZDRAVNIK

Petra Pergar Barč, dr.dent.med.

 

 

Več informacij

BELJENJE ZOB

ZOBNE PROTEZE

ZOBNE PREVLEKE

ZOBNI INLEJI

ZOBNE ZALIVKE

IMPLANTANTI

USTNA HIGIENA

PULJENJE ZOBA

RTG SLIKANJE