Zagotavljamo kakovostne storitve.

mobile-icon naročanje PON-PET: 8.00 - 13.00
mobile-iconZobozdravstvo: 041/200-450
mobile-icon Odpiralni čas PON-PET: 8.00 - 19.00
SOBOTA: po dogovoru
mobile-icon Kontaktirajte nas +(0)2 3000 450

FIZIOTERAPIJA MARIBOR

Fizioterapija Maribor

Če ste prestali operacijo ali pa le okrevate po poškodbi, je fizioterapija Maribor prava rešitev za vas.

Če trpite bolečine v mišicah in sklepih, nas pokličite in dogovorili se bomo za takojšen pregled in pomoč s fizioterapijo!

V Medicinsko Alternativnem centru Sanus statera se pod strokovnim vodstvom, ki ga izvaja naš strokovnjak fizioterapevt in fiziater, ukvarjamo z izvajanjem fizioterapije, s pomočjo katere vzpostavljamo, vzdržujemo in krepimo zdravje ter funkcionalnost vašega gibalnega sistema. Fizioterapija je izjemno pomembna pri rehabilitaciji, zato se v Medicinsko Alternativnem centru Sanus Statera v strokovno delo rehabilitacije in diagnostike vključuje tudi naš fiziater, s pomočjo katerega vam nudimo tudi svetovanje in pogovor in na ta način poskušamo najti najboljšo rešitev za vaše zdravje.

fizioterapija mariborZA BREZPLAČNE INFORMACIJE ALI PRIJAVO NA PREGLED NAM PIŠITE:

 

NOVO V NAŠEM CENTRU FIZIOTERAPIJA MARIBOR:

Zdravljenje z VISOKO INTENZIVNIM LASERJEM

V Alternativno medicinskem centru Sanus Statera – Fizioterapija Maribor vam predstavljamo novost, s katero je zdravljenje akutnih in kroničnih vnetij tkiv hitrejše in veliko bolj učinkovito. Predstavljamo vam VISOKO INTENZIVNI LASER, s katerim se v zdravljenju vnetij tkiv dosegajo izredni rezultati. Več informacij si preberite TUKAJ

TUKAJ PA NAJDETE ŠE DODATNE INFORMACIJE centra Sanus Statera – Fizioterapija Maribor:

Fizioterapija je izjemno pomembna pri procesu zdravljenja različnih poškodb, po operacijah in ostalih večjih posegih. S svojo učinkovitostjo fizioterapija ohranja ali obnavlja gibljivost sklepov, krepi mišice, preprečuje kontrakture mišic, poleg tega pa povečuje preskrbo mišic s krvjo, zmanjšuje edeme in lajša bolečine v mišicah in sklepih.

Fizioterapija je namenjena čim hitrejši rehabilitaciji pacientov po poškodbah in operacijah in s svojim izjemnim učinkom na organizem mnogo bolj pospešuje okrevanje kot samo počitek. Prav tako s svojimi pozitivnimi učinki bistveno zmanjšuje bolečine pacientom in jim tudi na ta način lajša rehabilitacijo in zdravljenje, zato je najprimernejši način zdravljenja in rehabilitacije prav fizioterapija, Maribor tako sedaj ponuja odličen center, kjer vam je na voljo vrhunska fizioterapija. Fiziater vam bo predpisal terapijo, s pomočjo fizioterapevta pa boste varno in učinkovito vaje tudi izvajali.


Za več informacij nas kontaktirajte in osebje Alternativno medicinskega centra Sanus Statera – Fizioterapija Maribor vam bo z veseljem pomagalo in svetovalo.

Ostale dejavnosti v centru Sanus Statera – Fizioterapija Maribor

Pod strokovnim vodstvom diplomiranega fizioterapevta v Medicinsko Alternativnem centru Sanus Statera izvajamo terapije za različne zdravstvene probleme in za rehabilitacijo po najrazličnejših poškodbah ali operacijah. Fizioterapija je primerna oblika zdravljenja za vse starostne generacije. Delo temelji predvsem na individualni terapiji, kjer se fizioterapevt posveti vašim težavam in z individualnim pristopom lajša vaše težave. Fizioterapija je ravno zaradi svoje individualnosti tako pomembna rehabilitacijska tehnika in ravno zato se bomo v Medicinsko Alternativnem centru Sanus Statera – Fizioterapija Maribor, vsakemu pacientu posvetili povsem individualno in glede na njegove težave.

Individualna fizioterapija: Maribor ima sedaj center, kjer boste deležni individualne obravnave. To pomeni, da se naši fizioterapevti skupaj s fiziatri posvetujejo in vam predlagamo ter pripravimo najboljšo rešitev za vaše zdravje in okrevanje. V našem Medicinsko Alternativnem centru Sanus Statera vam bo fizioterapija, ki jo bodo izvajali naši usposobljeni strokovnjaki, prinesla olajšanje in okrevanje. Zato ne odlašajte, preverite našo ponudbo in fizioterapija vam lahko zelo hitro olajša bolečine in vam pomaga pri rehabilitaciji. Pomagal vam bo tako fiziater kot fizioterapevt.

 

fizioterapija