Zagotavljamo kakovostne storitve.

mobile-icon naročanje PON-PET: 8.00 - 13.00
mobile-iconZobozdravstvo: 041/200-450
mobile-icon Odpiralni čas PON-PET: 8.00 - 19.00
SOBOTA: po dogovoru
mobile-icon Kontaktirajte nas +(0)2 3000 450

Dermatološka klinika

Dermatološka klinika

 

 

v Alternativno medicinskem centru Sanus Statera v Mariboru se nahaja vrhunska dermatološka klinika, kjer vam najboljši dermatovenerologi nudijo preglede, diagnozo in zdravljenje vseh kožnih bolezni.

Koža je človekov največji organ, zato je skrb zanjo in za njeno zdravje izjemnega pomena. V primeru kakršnih koli težav s kožo je priporočen in potreben obisk strokovnjaka. Dermatološka klinika Sanus Statera v Mariboru vam na enem mestu nudi celovito oskrbo na področju dermatovenerologije. S hitro obravnavo, diagnozo in nadaljnjim zdravljenjem bodo naši strokovnjaki poskrbeli, da bodo vaše težave s kožo odpravljene hitro in strokovno.

ZA BREZPLAČNE INFORMACIJE ALI PRIJAVO NA PREGLED NAM PIŠITE – Dermatološka klinika Sanus Statera:

 

dermatološka klinikaPoznamo celo vrsto različnih kožnih bolezni, zato je potrebno pravilno diagnosticiranje in nadaljnje pravilno zdravljenje. V alternativno medicinskem centru Sanus Statera so vam na voljo vrhunski dermatovenerologi, ki bodo poskrbeli za pravilno diagnostiko vaše bolezni in za nadaljnje pravilno zdravljenje. Z našo celostno obravnavo boste deležni pravilne, hitre in strokovne oskrbe. Dermatološka klinika Sanus Statera se ponaša z vrhunskimi strokovnjaki, na katere se lahko zanesete.

Obiščite nas ali nas pokličite in se dogovorite za termin pregleda, ki vam najbolj ustreza. Naši strokovnjaki vas bodo pregledali, diagnosticirali težavo, predpisali način zdravljenja in vas spremljali skozi ves proces zdravljenja. Tako boste prepričani, da ste v strokovnih rokah in da ste deležni najboljšega zdravljenja. Dermatološka klinika Sanus Statera!

Z našo prijaznostjo in strokovnostjo vas bomo prepričali, zato nas obiščite in pogovorili se bomo o vaših težavah, ter vam pomagali pri zdravljenju. Dermatološka klinika v alternativno medicinskem centru Sanus Statera vam nudi celostno obravnavo vaše težave in naši strokovnjaki bodo poskrbeli za vaše zdravje.

Dermatološka klinika Sanus Statera vam je na voljo za vse informacije in pojasnila, zato nas obiščite ali pokličite in odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja in z veseljem vam bomo pomagali do zdrave in lepe kože.

ZDRAVNICA  

asist. Vesna Breznik, dr.med., spec.dermatovenerologije

Kemični piling

AKNE

LUSKAVICA

IZPADANJE LAS

KOŽNE RAZJEDE

ROZACEA

KOPRIVNICA

OKUŽBE KOŽE

DERMATOSKOPIJA KOŽNIH SPREMEMB

DERMATITISI

SRBEČICA KOŽE

VENSKO POPUŠČANJE

ODSTRANJEVANJE KOŽNIH IZRASTKOV