Zagotavljamo kakovostne storitve.

mobile-icon naročanje PON-PET: 8.00 - 13.00
mobile-iconZobozdravstvo: 041/200-450
mobile-icon Odpiralni čas PON-PET: 8.00 - 19.00
SOBOTA: po dogovoru
mobile-icon Kontaktirajte nas +(0)2 3000 450

Čiščenje zobnega kamna

Čiščenje zobnega kamna

V medicinsko alternativnem centru SANUS STATERA smo zavezani k zagotavljanju nadstandardnih in visokokakovostnih storitev. Storitve so samoplačniške in brez čakalnih dob. Ponujamo vam zdrav in lep nasmeh, udobno in sproščeno vzdušje, brezbolečinsko zdravljenje ter strokovno in zadovoljno sodelovanje. Prizadevamo si, da postane ustna higiena nepogrešljiv del pacientovega vsakdana. Pomemben del ustne higiene je tudi čiščenje zobnega kamna.

ZA VEČ INFORMACIJ IN NAROČANJE NA TERMIN ZA ČIŠČENJE ZOBNEGA KAMNA NAM PIŠITE

 

Za zdrav nasmeh in lepe zobe lahko najbolje poskrbimo sami. Z redno ustno higieno bodo naši zobje lepi, beli in zdravi. Za čeim boljši učinek vsakodnevne ustne higiene pa moramo poskrbeti tudi tako, da poskrbimo za čiščenje zobnega kamna. Zobni kamen je trdovratna obloga, ki jo zgolj z zobno ščetko in zobno pasto izjemno težko odstranimo. Zobni kamen se na zobeh nalaga ves čas, zato je potrebno za zdrave in lepe zobe poskrbeti za čim bolj redno čiščenje.

Ciscenje zobnega kamna

V naši zobozdravstveni ambulanti bomo poskrbeli za kakovostno in hitro čiščenje zobnega kamna. Hitro, ugodno in brez čakalnih vrst. Pokličite nas in dogovorili se bomo za termin, ki vam bo najbolj ustrezal. Poleg čiščenja zobnega kamna so vam v naši zobozdravstveni ordinaciji na voljo tudi vse ostale zobozdravstvene storitve, zato ne odlašajte in poskrbite za svoje zdrave in lepe zobe še danes. V Alternativno medicinskem centru Sanus Statera bomo poskrbeli, da bo za vaše zobe najbolje poskrbljeno.

Čiščenje zobnega kamna je eden od najpomembnejših načinov za ohranitev zdravih in lepih zob. Ko z vaših zob odstranimo zobni kamen, ki se je v obliki oblog nabral na zobeh, se bistveno zmanjša možnost nalaganja ostankov hrane v medzobnih prostorih, saj so zobje veliko bolj gladki, zato je čiščenje ostankov hrane veliko lažje. Poleg rednega vsakodnevnega čiščenja zob je torej redno čiščenje zobnega kamna eden od najpomembnejših zobozdravstvenih posegov. Zato ne odlašajte z naročanjem in nas kontaktirajte čim prej ter se dogovorite za termin za čiščenje zobnega kamna po vaših željah. Zagotavljamo vam, da bo čiščenje potekalo hitro in neboleče, vaši zobje pa bodo zasijali, vsakodnevno čiščenje pa bo postalo bolj preprosto in učinkovito.

Zaupajte nam in se naročite na pregled:

 

Več o naših zobozdravstvenih storitvah si lahko preberete tudi tukaj:

Za vse ostale informacije v zvezi z vsemi našimi storitvami, tako čiščenje zobnega kamna, kot vse ostale zobozdravstvene storitve, smo vam seveda vedno na voljo.

ZDRAVNIK

Petra Pergar Barč, dr.dent.med.

 

 

Več informacij

BELJENJE ZOB

ZOBNE PROTEZE

ZOBNE PREVLEKE

ZOBNI INLEJI

ZOBNE ZALIVKE

IMPLANTANTI

USTNA HIGIENA

PULJENJE ZOBA

RTG SLIKANJE